PROGRAMMA 2015-2016

Zaterdag 26 september 2015 Bunch of Barrels
Locatie: Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf.
Op de kleine podia nemen de mannen van Bunch Of Barrels je mee naar de heerlijke muziek uit de jaren ‘60 en ’70, met hier en daar een uitstapje naar de folkmuziek. Intieme sfeer, projectiebeelden uit die tijd, sprankelende akoestische gitaren, twinkelende mandoline, dobroslide, bluesharp, tin whistle, basic percussie, maar vooral meerstemmige vocalen!

Zaterdag 10 oktober 2015 Johan Kruizinga
Locatie: Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf.
Warm akoestisch eigen geluid.
Het repertoire bestaat uit mooie Nederlands- en Engelstalige popsongs van artiesten als Ed Sheeran, Simon and Garfunkel, Boudewijn de Groot, Beatles en Acda en de Munnik. Prachtige tijdloze songs die gespeeld worden zoals ze bedoeld zijn, maar soms ook in een onverwacht andere stijl aangepast aan het moment.
Rocknummers in een jazzy uitvoering, een balad in bossa nova stijl, verrassende uitvoeringen van de songs die u kent.

Zaterdag 14 november 2015 No PressSure Big Band
Locatie: Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf.
No PressSure, één van West-Frieslands succesvolste bigbands is een 17-koppige groep onder leiding van Jeroen Woelders. Zij verzorgt optredens bij o.a. bedrijfsfeesten, jazzfestivals, stadsfeesten, braderieën, bruiloften en andere feesten. Voor de zang tekent Jurie de Boer uit Enkhuizen. In hem heeft No PressSure zijn eigen Michael Bublé gevonden. Een van zijn beste vertolkingen is het nummer Mack The Knife, dat inmiddels in heel Europa bekend is in de uitvoering van Robbie Williams.
Maar ook in The Lady Is A Tramp en Have You Met Miss Jones trekt hij alle registers open.


Zaterdag 12 december 2015 Kerstspecial
Locatie: Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf.
Met top talenten uit de Wieringermeer. Jenneke Oomen, Sandra van Soesbergen en Koen en Anne-Marie Zuidema staan garant voor een sfeervolle aanloop naar de feestdagen.

Zondag 17 januari 2016 Duo Dyade
Locatie: Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf.
Een nieuw sprankelend harpduo met Colet Nierop en Emilie Bastens.
Januari 2014 vonden de harpistes het tijd worden om hun krachten te bundelen en wat klinkt er nu mooier dan 1 harp, dat zijn uiteraard 2 harpen!
Vol enthousiasme, passie en liefde voor de harp laten beide dames de enorme diversiteit van de harp in hun programma’s tot zijn recht komen: ‘Harpmuziek pur sang’.

Zondag 14 februari 2016 Charlotte Glorie
Locatie: Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf.
Luisterliedjes en conferences.
Charlotte Glorie treedt met haar luisterliederen en conferences zo'n zestig keer per jaar op voor publiek in zorginstellingen, verenigingsgebouwen, congrescentra en kleine theaters.
Zij vindt het boeiend om het denken, voelen en handelen van haarzelf en andere mensen vanuit een niet zo voor de hand liggende, vaak kritische hoek, te benaderen.

Zaterdag 5 maart 2016 Feel Good
Locatie: Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf.
Een spiksplinternieuw Popkoor uit de Wieringermeer o.l.v. Ronald Reijers. Wat een enthousiasme en liefde voor muziek tonen zij op het podium; de levenslust straalt eraf!

Zaterdag 9 april Florian Hierdeis
Locatie: Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf
Florian Hierdeis is geboren op 13-04-77 in Augsburg (Duitsland) en begon op 10 jarige leeftijd gitaar te spelen.
In 1990 kreeg hij privélessen om een klassieke gitaar te bespelen van Buddy Brudzinski.
Op achttien jarige leeftijd kwam hij in contact met de muziek van Django Reinhardt via zijn gitaarleraar en werd verliefd op de Jazz-muziek.
In 1998 begon hij een 2 jarig programma in Duitsland en had lessen van o.a.Torsten de Winkel, Mini Schulz, Marcus Bodenseh en Stefan Barcsay.
Nu is hij hoofddocent aan de DJAM, een muziekschool voor jazz en geïmproviseerde muziek in Amsterdam en geeft hij regelmatig thuis gitaarlessen en op muziekschool 'Meer-Music' in Hoofddorp.

Zaterdag 23 april 2016Laura and Friends
Locatie: Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf
Wederom prijzen we ons gelukkig om Laura Schilder te boeken voor een spetterend optreden met Blues, Jazz, Funk, Nederlandstalige luisterliedjes en nog veel meer. Een feest om mee te maken!