PROGRAMMA 2011-2012

Zaterdag 10 september 2011  CUSTOM MADE ROCK'N ROLL
Het repertoire bestaat uit een breed scala aan oude nummers.
Uiteraard het bekende werk van Elvis, Carl Perkins en Johnny Cash, maar ook recenter werk.
Zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2011  Tentoonstelling schilderijen van Marja Smit
Marja Smit begon in 1988 met schilderen.
Van 2000 tot 2003 heeft zij een opleiding gevolgd bij het Nola Hatterman Instituut in Parimaribo.
Op het ogenblik maakt zij werken in abstract in pastelkleuren. Door de jaren heen is haar stijl wel wat veranderd, vandaar deze overzichtstentoonstelling, die aquarellen, tekeningen, bloemen en abstracte werken bevat.
Eerder waren er exposities bij "Zus en Zo" te Parimaribo en de bibliotheek in Anna Paulowna en in haar Pension en Eetcaf� in Van Ewijcksluis.
Zondag 9 oktober 2011 Kinderkoor "Eigenwijs" uit Wieringerwerf
Het kinderkoor "Eigenwijs" is opgericht in november 2004 en heeft een uitgebreid repertoire van gezellige liedjes en tevens winnaar van het kinderkoren festival Enkhuizen 2011.
Zaterdag 19 november 2011 Blue Dew
Een optreden van Blue Dew is een reis door de geschiedenis van het oude Ierland, het meebeleven van de emigratie van de Ieren, hun vestiging in Amerika en strijd om te overleven. Het Ierse- en bluegrass repertoire van Blue Dew is verweven in theater- en vertelprogramma's over het leven den de Ieren.
Zaterdag 10 december 2011 Kerstprogramma met FAHM
  FAHM bestaat uit 2 zangeressen, een pianiste en een gedichtenvoordraagster. Liederen in de kerstsfeer met ook onbekende kerstliederen, solostukken op de piano, gedichten in kerstsfeer.
Zaterdag 21 januari 2012 Weidler kwartet
Het Weidler kwartet ontleent zijn naam aan de eigenzinnige Neurenbergse vioolbouwers Karl en Hartmut Weidles, die door enkele veranderingen in de constructie en door het gebruik van andere houtsoorten nieuwe mogelijkheden tot stand brachten voor het strijkkwartet.
Zaterdag 18 februari 2012 Ivan en Laura Schilder
Ivan en Laura Schilder, broer en zus, spelen al muziek van jongs af aan.
Beide hebben in succesvolle groepen gespeeld, waaronder BarBQ, Bluesband Hondsbossche Rythm and Blues Defender en Bigband Winsum.
Zij zijn bijzonder goed op elkaar ingespeeld en brengen easylistening en bluesnummers ten gehore.
Zaterdag 17 maart 2012 Nimanty
Nimanty, componist, arrangeur en producer van melodische, ambient, new age en synthesizer muziek. Zijn concert is een reis door geluidslandschappen en sferische videobeelden.
Zaterdag 17 maart 2012 Phoenix3
Phoenix 3, bestaande uit Merik Spitteler (zang en piano), Menno Bruin (zang en gitaar) en Johan Kruizinga (zang en gitaar), heeft zich laten inspireren door een fantastisch tijdperk uit de popgeschiedenis. Alle drie hebben ze 'iets' met die typische West Coast sound uit de late jaren 60 en vroege jaren 70 van de vorige eeuw. De naam is niet zomaar gekozen. Het staat voor de herrijzenis van de Amerikaanse West Coast sound. De drie mannen besloten met die muziek en de daarbij behorende geweldige samenzang een theaterconcert samen te stellen.
Zaterdag 21 april 2012 Basily
Basily staat bekend om haar eigen interpretatie van instrumentale gipsyjazz. Aanvankelijk begonnen als pure navolgers van de Hot Club de France, heeft Basily zicht ontwikkeld tot een formatie met een geheel eigen identiteit met traditionele en Spaanse zigeuner invloeden.
De gipsyjazz formatie Basily laat de tijden van Django Reinhardt en Stephane Grapelli herleven.