Arwin Kluft live in het cultureel centrum op 10 en 16 april 2010.

Arwin Kluft stond zaterdagavond met zijn jubileum concert in het cultureel centrum te Slootdorp. In dit concert nam hij ons mee door zijn carri�re als artiest.
Voor de pauze memoreerde hij over de tijd  dat hij in een bandje zat en dat hij in dienst zanglessen had genomen. 
Hij vertelde ons onder meer dat hij eigenlijk uit het agrarisch bedrijfsleven komt, maar dat hij meer stond te zingen op machines dan dat hij met aandacht zijn werk uitvoerde.
Hij trad regelmatig  op met zijn vader en verzorgde optredens in verzorgingshuizen en op cruiseschepen.
Arwin zong ter nagedachtenis aan zijn vader een prachtig nummer. Om zijn verhaal te ondersteunen zong hij nummers in het Italiaans,Engels en Nederlands.
Na de pauze vertelde hij over zijn professionele carri�re  die, nadat hij aan het programma 'Una Voce Particolare'  had meegedaan pas echt begon.
Zo speelde hij in het Nederlandse operagezelschap.
Hij deed mee aan verschillende dinnershowproducties van Joop van den Ende theaterproducties, deed mee aan de soundmix show en speelde tot voorkort in Tarzan.
Hij had daarin verschillende rollen waaronder  Clayton, Mr.Porter en  Korchak.
Het licht en geluid was prachtig geregeld door de staljongens!  Zij ondersteunden  het verhaal met een indrukwekkende foto en videopresentatie van Arwins carri�re. 
Het was heel bijzonder om Arwin in ons eigen culturele Centrum in  Slootdorp te horen optreden terwijl hij toch  heel wat grotere zalen gewend is.
Zelf vond ik de Italiaanse stukken het mooiste.  Het was een prachtig concert.
Voorlopig moeten we het weer doen met zijn mooie stem op een rond schijfje. Zijn nieuwe single heet All�improvviso Amore. Hij wil binnenkort een Nederlandstalige cd uitbrengen.

Dit verslag is geschreven door Mathijs Faber van de culturele Raad Slootdorp

Hieronder de foto's van deze avond.